HET

bestuur

Stichting Greenform wordt bestuurd door kwekers, veredelaars en handelaren uit de buitengroensector. Samen met de directie, het team en in afstemming met andere buitengroenondernemers bepalen zij de koers van de activiteiten van de stichting. Binnen het bestuur zijn er onder andere afspraken gemaakt over rolverdeling tussen bestuursleden, het proces, de termijn van benoemingen en de wijze van toezichthouden.

Rens van Nierop

(Eigenaar Boomkwekerij L.M. van Nierop)

“Greenform is de onafhankelijke stichting, die op een breed gebied de sector ondersteund in de bevordering van de handel in buitengroenproducten.”


Voorzitter Greenform

Jan de Vries

(Mede-eigenaar Boot & Dart Boomkwekerijen B.V.)

“In Greenform zie ik een professionele en dynamische dienstverlener voor de deelnemers en de sector. Met zowel fysiek als ook online een fantastisch netwerk om afzet te bevorderen.”

Vicevoorzitter en Portefeuille Green Retail Events

Shanice Koot

(Financieel manager van Son & Koot B.V.)

“We zijn een transparante sectororganisatie zonder winstoogmerk die zich volledig inzet voor het bevorderen van handel in buitengroen en zo een bijdrage levert aan deze mooie groene sector.”


Penningmeester en Portefeuille Vastgoed

Bernard Oosterom

(Voormalig President AIPH)

“Ontwikkeling en groei: Greenform met haar merken doet actief mee. Samen zetten we ons in voor het verder versterken van de buitengroensector.”


Secretaris en Portefeuille Kenniscentrum

Tieme van den Haak

(Perennial specialist Plantipp)

“Gezamenlijk ons inzetten om de handel in het buitengroen te bevorderen, dat is waar we voor staan! De mooiste sector die er is ondersteunen en verbinden naar de wereld van morgen. Met zijn allen maken we de wereld iedere dag weer wat groener.”


Portefeuille Kenniscentrum

Jan-willem Rotteveel

(Mede-eigenaar vasteplantenkwekerij Gebr. Rotteveel)

“De combinatie van digitale en fysieke exposure is sterk, met de activiteiten van deze stichting komt dit samen en met haar organisatiekracht werken we aan een toekomstbestendige sector.”


Portefeuille Varb

Joost Stolker

(Mede-eigenaar Avaxa Plants B.V.)

“Digitalisering binnen onze sector groeit in sneltreinvaart. Ik zie kansen in efficiënter en duidelijk handelen en daarin speelt Greenform een steeds grotere rol.”


Portefeuille Varb

Michiel Gerritsen

(Voorzitter Belangenbehartiging Greenport Boskoop)

“In Greenform zie ik een professionele en dynamische dienstverlener voor de deelnemers en de sector. Met zowel fysiek als ook online een fantastisch netwerk om afzet te bevorderen.”


Portefeuille Green Retail Events

Wouter den Hollander

(Directeur Kolster B.V.)

“Met het bundelen van onze krachten is er veel sectorkennis in één organisatie. Zo denken we altijd een stap vooruit en werken we constant aan innovaties voor onze activiteiten.”


Portefeuille Vastgoed